Finnar

Jag har höstlov och SO-provet gick faktiskt riktigt bra :)

Nu till en mer negativ grej. Jag HATAR finnar! Och då menar jag inte människor från Finland, utan den andra sorten. Ni vet den röda, feta, äckliga sorten?! Grejen är att jag inte hade så mycket finnar alls innan jag började använda foundation varje dag. Det började jag med typ för lite mindre än ett år sedan. Jag döljde liksom finnarna med smink - och jag fick mer finnar av att sminka mig. Svårt dilemma alltså. I somras sminkade jag mig typ tio gånger på hela sommaren sammanlagt och då försvann ju finnarna i och med det. Plus att solen hjälpte till på vägen. Lagom till skolstart var jag sommarbrun och hyn var fräsch. Men då fick jag såklart för mig att börja sminka mig igen. Och då gick det åt helvete igen på en gång, haha. Nu sminkar jag mig inte ens varje dag i skolan vilket jag är ganska stolt över att jag kan. Det känns naturligt och fräscht, men jag kan inte säga att jag får MINDRE finnar av det nu!? Och då undrar jag: VARFÖR?
Borde inte finnarna försvinna nu när jag inte sminkar mig? Alltså, jag sminkar mig ibland till skolan med mascara och kajal, men ingenting på hyn. Foundation eller puder, samt rouge använder jag bara när det är något speciellt och främst när jag ska fotograferas.

Men jag skulle så fruktansvärt gärna vilja kunna fotograferas utan att behöva ett tjockt lager smink i ansiktet eller två timmars redigering för att bilderna ska bli bra? Fattar ni hur irriterande det är?
Dessutom känns det som att ingen annan har det här problemet! Det verkar som att alla helt naturligt (och även fastän de sminkar sig) har helt slät och fin hy.

Har någon av er problem med hyn? Vet ni något att göra åt saken? För tillfället använder jag inga produkter mot acne, för jag upplever att de bara gör saken värre i 9 av 10 fall. Men som sagt så kanske ni har några tips på grejer att använda?
I så fall skulle jag vara mer än tacksam om ni lämnade en liten kommentar där nere :)

Tjej på dansen

Det går en tjej på min dans. Eller, det går flera tjejer på min dans, men nu utesluter vi dom och fokuserar på just den här tjejen som jag ska skriva om.
Jag vet inte vad hon heter. Hon är ganska osocial...
Jag satt på samma bänk som henne igår utanför danslokalen, och ingen av oss sa något.
Hon är duktig på hiphop. Jag vet inte hur det är med ragga, jag tror att hon är lite sämre på det.
Hon brukar ha en stor mörkgrön t-shirt, svarta mjukisbyxor och sitt blonda, raka hår uppsatt i en hästsvans.
Jag vill lära känna henne. Varje gång vi dansar (ALORS ON DANSE NANA NANA NANA haha skoja) så ser hon bekymrad ut efteråt? Fast hon är jätteduktig?
Undrar hur hon är som person...

Hänt mycket!

Oj oj vad det har hänt saker idag :)
Jag har egentligen inte alls tid att blogga, för jag måste:

1. Stretcha.
2. Duscha.
3. Äta något.
4. Ta bort sminket.
5. Borsta tänderna.
6. Plugga.
7. Sova.

Hehe :$

Men jag lovade ju ett inlägg om dagen så ;)

Idag hade jag cellouppspelning. Det gick hyfsat bra :) Fast mamma sa att jag var dålig på att ta emot applåder :( Och det var jag också men det var inte kul att höra, haha.
Jag gick bara på en av danserna idag för att hinna med att plugga till ett prov som jag har imorgon :)

NU MÅSTE JAG GÖRA ALLT PÅ LISTAN! :)


Komisk grej

Idag när jag gick hem från min cellolektion så mötte jag en kille som jag kände igen jättemycket. Jag fick såklart för mig att jag kände honom och utbrast: "Hej hej!".
Han kollade konstigt på mig och mumlade nåt ohörbart.
Min kompis som gillar mig (ni vet han jag kallade för Gunnar?) känner den där killen och jag hade sett bilder på honom på facebook och så. Det var därför jag kände igen honom så bra.
Men så fort jag kom på vem det var började jag ASGARVA! Sen drog jag därifrån, haha ;)

Jag kommer att kalla "Gunnar" för C nu, för hans riktiga namn börjar på det :D

Plugg!

Jag ska uppdatera minst en gång om dagen från och med nu! :)

I alla fall. Jag fick alla rätt på ett biologiprov förra veckan. Det var kul att höra :)
Och imorgon har jag kemiprov, och på torsdag SO-prov.
Jag har skitbra koll på kemin, det är bara SO:n jag måste finslipa lite på ;)

Imorgon ska jag och A (min bästa kompis) lura alla på skolan att vi är pissed off på varandra! :D
Det är bara för att vi vill att det ska hända saker i skolan. Och att se allas reaktion på det kommer bli väldigt kul, haha.
Vi ska låtsas att jag har strulat med A:s ex och att hon blivit SKITSUR på mig för det. Och som hämd ska vi säga att hon tog min mobil och skrev till honom från den att jag älskade honom! HAHAHAHAH!
Det kommer att bli så jävla kul! :D

Och varför har ingen berättat att den här låten är så bra?! :o
Talkin' 2 Myself - Eminem feat. Kobe

Modell

Nu har det ju gått ett tag sedan jag skrev sist, men det gör ju inget :)
Inte för mig i alla fall! Ni får säga till om ni vill att jag ska uppdatera oftare, för det är ju inte precis så att det inte händer saker i mitt liv ;)

I alla fall! En grej som är lite aktuell just nu är att imorgon ska jag på modellfotografering! :D
En kille jag känner lite halvt och har träffat två gånger i våras ska göra ett skoljobb om mode och han tyckte att jag skulle passa som modell så jag sa ja :)
Kul liksom? :D

Så imorgon ska jag vara modell ;D


RSS 2.0